Om du gillar att jaga, så kan det vara bra att investera i bra jaktkläder. Du kan hitta jaktkläder dam och herr hos Skogma. I deras sortiment finns bland annat:

  • Vildsvinsskyddsbyxor
  • Eftersöksjacka
  • Syntetläderhandskar
  • Jaktbyxor
  • Jackor

Att vara rätt klädd då du ska jaga är viktigt. Dels är det ju bra att smälta in i omgivningen på bra sätt, dels ha kläder som skyddar dig på olika sätt.

Bra kläder för jakt

Det finns idag olika sorters jaktkläder att välja mellan. Det är bra att välja kläder som är bekväma, som är tillverkade i ett bra material samt att de kan skydda på ett bra sätt. Ska du till exempel ha en jacka för jakt, så är det viktigt att den är vattentät och vindtät samt att den gärna får vara i ett material som andas.

När det gäller färger på jaktkläderna, så är det vanligt att de är i olivgrönt eller att det är camouflagefärgade plagg. Det finns även kläder som är orange, som är säkerhetsplagg. Fördelen med denna färg är att andra jägare ser dig, men de flesta djuren, de kan inte se denna färg.

Kläder att jaga i

Hos Skogma finns det jaktkläder för både dam och herr. Det finns jackor, byxor, handskar, kepsar, samt en massa mer. Alla kläderna är slitstarka, tysta, funktionella samt att de är lätta och snabbtorkande. Så har du behov av att investera i nya kläder att jaga i, så kolla in sortimentet som finns hos Skogma. De har även en hel del andra bra saker för dig som sysslar med jakt.